Vi har kattunger! Gå til kattungesiden _ TRYKK HER_

Northernskyline er registrert i NRR - Fife og er et lite oppdrett med fokus på å få friske, rasetypiske og trygge kattunger.

Stamnavnet NO*Northernskyline ble til i 2013 og har siden drevet med Bengal og Orientalske katter. 

Jeg har alltid hatt stor interesse for de ville kattene i jungelen -  når jeg da så Bengalen og leste meg opp om rasen var jeg solgt! 

Siamesere/Balinesere er fantastiske katter, så kjælne og sosiale. Balinesere er den luksuriøse langhårsutgaven av Siamesere. 

Bengalene våre skal matche det ville eksotiske utseende til en Asiatisk Leopard Katt, som kan få deg til å tenke at de akkurat kom ut av jungelen når de runder stuehjørnet. Bengalen er en aktiv og sosial katt som er hengiven og ønsker oppmerksomhet og kos fra sine eiere.

 

Vi ønsker å gi alle våre kattunger den beste starten på livet, og gi de den sosialiseringen de trenger før de flytter til en ny familie.  Kattungene blir født og håndtert i hjem-milhø med stor omsorg og kjærlighet. De er seriøst avlet med fokus på målet om å utvikle Bengalens beste egenskaper, og viktigst av alt - helsen.

Bengaler er vanligvis tilpasningsdyktige raser som tilpasser seg ditt hjem veldig fort. Rasen passer godt inn i en familie med barn, katter eller hund. 

Vi velger nye hjem med omhu, vi ønsker at våre kattunger skal vokse opp i trygge livslange hjem. 

Mesteparten av kattungene våre selges til selskap og utstilling.  

Vi er regelmessig på show for å vise frem våre flotte katter og møte andre oppdrettere og katteiere. 

På den måten kan kattungekjøpere være trygge på at vi avler på godt temperament og rasestandard! I utstillingshallen må kattene vise det beste av dem selv, og et tegn på agressivitet kan katten diskvalifiseres. Det skal vi ikke ha noe av!